Sason’da değerler seramikte hayat bulacak

Sason Kaymakamı Murat Mete Başkanlığında ADEM kapsamında açılacak olan seramik atölyesi toplantısı yapıldı.

Yaşam Yayın: 20 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 20.04.2022 13:10:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Kaymakam Murat Mete başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hürriyet Bozkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, ADEM Koordinatörü Ebru Kandemir, Mimar İrem Güngördü, Görsel Sanat Hocası Elif Aydemir ve El Sanatları Hocası Büşra Güngördü katıldı.

Toplantıda, Aile Destek Merkezi kapsamında açılacak olan seramik atölyesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Seramik atölyesinde kültürel motiflerin bulunacağı hediyelik eşya, ahşap, seramik, çini işlemeciliği vb. malzemelerin üretiminin yapılması planlanmakta ve bölge kültürüne katkı sağlaması hedeflenmekte. İlgili teknik ekip tarafından proje sunumu yapılarak değerlendirme yapıldı. Kaymakam Mete, “Aile Destek Merkezlerinin kadınların sosyal, kültürel, ekonomik ve kişisel yönden gelişimleri ile sosyal hayata entegrasyonlarının sağlanmasını çok önemsediğini, bu amaçla değer üretecek bir emek yoğun üretim sistemi kurguluyoruz. Umuyoruz ki Sasonlu hanımefendilerin destekleriyle amacımıza ulaşırız'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.