Kaplan'dan Defterdar Şenses'e 'hayırlı olsun' ziyareti

BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Batman'a yeni atanan Defterdar Muhittin Çelebi Şenses’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2024 17:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News
Batman ekonomisi ile Esnaf ve Sanatkarların genel durumunun konuşulduğu ziyarette, BESOB Başkanı Kaplan, esnaf ve sanatkarın kent ekonomisinin ana temelini oluşturduğunu dile getirerek, esnafa her alanda pozitif ayırımcılık yapılması gerektiğini ifade etti. Batman Defterdarı Muhittin Çelebi Şenses ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Batman’ın ekonomik anlamda gelişmesine katkı sağlayacak bütün çalışmalarda iş birliği içerisinde olacaklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı, Başkan Mehmet Salih Kaplan ile kendisine eşlik eden Odlar Birliği Genel Sekreteri Süleyman Güneş'e teşekkür etti.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.