HASTA GENÇ KAYIP

Batman'ın Bayındırlık mahallesinde ikamet eden epilepsi hastası ve yüzde 60 zihinsel engelli gençten iki gündür haber alınamıyor.

Yaşam Yayın: 26 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 26.09.2024 11:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

İKİ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
31 Yaşındaki zihinsel engelli genç Veysel Ekinci'den iki gündür haber alınamıyor. Önceki gün Bayındırlık mahallesinde bulunan evinden çıkan genç, son olarak gece 03.00 sıralarında   ailesiyle telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.  Epilepsi ve yüzde 60 zihinsel engelli genç,  gece geç saatlerde telefonla ailesini aradı. Oldukça yorgun olan genç, ailesini bulunduğu yeri tarif etmeye çalıştı. Bulunduğu bölgede bahçe, benzinlik ve cami olduğunu belirten genç daha sonra telefonu kapattı. Defalarca kendisine ulaşmaya çalışan ailesi, kendisine ulaşamayınca jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Baba Tahir Ekinci, iki gündür oğlundan haber alamadığını belirterek endişeli olduğunu söyledi. Oğlunu bulanların insaniyet namına  0534 363 83 02 no'lu telefonu aramalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.