Batman Siirtliler Derneği’nden öğrencilere kış yardımı

Batman Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yaşam Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 13:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Dernek, Veysel Karani Vakfı, Sefa Kur'an Kursu, Bedevioğlu Kur'an Kursu ve Molla Hüseyin Medresesi’nde eğitim gören öğrencilere kışlık kıyafet yardımı yaparak, daha sıcak bir kış geçirmelerine vesile oldu. Dernek Başkanı Nurettin Demir, yapılan bu anlamlı yardım çalışması hakkında şunları söyledi : "Zor koşullarda dini eğitim gören öğrencilerin kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak bizim için büyük bir mutluluktur. Bu mutluluğa ortak olan tüm arkadaşlarımıza ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Batman Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgede sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı hedefleyen çalışmalarıyla tanınırken, bu kış yardımı da öğrenciler ve aileleri için büyük bir rahatlama sağladı. Dernek, kış aylarının soğuk yüzüne karşı dayanışmanın sıcaklığıyla topluma katkı sunmaya devam ediyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.