NASIROĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Batman mitinginde yalnız bırakmayan tüm Batmanlılara teşekkür etti.

Yaşam Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 15:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Batman mitinginde yalnız bırakmayan tüm Batmanlılara teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batman mitingine katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden Ak Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Ramazan ayına rağmen kıymetli hemşerilerimiz sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla karşıladı. Alana sığmayan 50 bin vatandaşımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Batman her zamanki gibi kendine yakışanı yaparak Cumhurbaşkanını bağrına bastı. İnsanlarımızın oruçlu şekilde saatlerce miting alanında beklemesi aslında halkımızın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisindendir. Bu miting bizlere de moral oldu. Mitinge katılan tüm vatandaşlarımıza, mitingin organizasyonunda görev alan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.