Nasıroğlu’ndan hasta ve yakınlarına ziyaret

Nasıroğlu’ndan hasta ve yakınlarına ziyaret

Yaşam Yayın: 12 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2024 23:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ile  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hasta ve yakınlarına ziyarette bulunup, bayramlarını kutladı.

Hastanede tedavi gören hastalar ve hasta yakınları ile görevli personelin bayramını kutlayan Milletvekili Nasıroğlu, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve hasta yakınları ile personeller ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ne bayram ziyareti

Öte yandan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür,  bayram ziyaretleri kapsamında Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

Engelsiz Yaşam Bakım Merkezi'nde bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarla sohbet edip bayramınlarını kutlayan Nasıroğlu, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklarla da bir araya geldi. Çocuklara bayram harçlığı veren Milletvekili Nasıroğlu, istek ve talepleri de dinledi. Milletvekili Nasıroğlu, daha sonra Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.