İFTARDA BİLE SAHADA

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Gültepe Mahallesi muhtar adaylığını günler öncesi açıklayan Emrah Sarsılmaz, iftar saatinde bile sahadan ayrılmıyor.

Yaşam Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Gültepe Mahallesi muhtar adaylığını günler öncesi açıklayan Emrah Sarsılmaz, iftar saatinde bile sahadan ayrılmıyor. Ramazan ayı nedeniyle iftar saatinde yolda kalan vatandaşlara su ve hurma ikramı yapan Emrah Sarsılmaz, mahalle için iddialı projelerinin olduğunu söyledi. Gültepe mahallesinde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla bir muhtar adayı olduğunu açıklayan Emrah Sarsılmaz, mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.