Yüce’den Balkan şampiyonluğu

Sırbistan’ın Vrnjacka Banja kentinde yapılan Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasında milli forma ile yarışan Petrolsporlu Azad Yüce Genç Erkekler kategorisinde 23.09’luk derecesi ile rakiplerini geride bırakarak Balkan Şampiyonu oldu.

Yayın: 06 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 06.05.2018 12:31:18
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Google News

Balkan Şampiyonluğunun gurur verici olduğunu belirten TP Batman Bölge Müdürü ve Kulüp Başkanı Mustafa Demir “Sezon boyunca çalışmalarını aksatmadan sürdüren kar, yağmur, çamur demeden antrenman yapan atletizm takımının her biri değerli sporcularının girdikleri her yarışta elde ettikleri şampiyonluklar bizleri gururlandırıyor. Kendi öz evladımız olan Azad Yüce’nin elde ettiği başarı camiamızı sevindirmiştir. Şampiyonluğun gelmesinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.