Yolcu aktarma merkezi projesine inceleme

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye tarafından projesi yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 16:23:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye tarafından projesi yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Halka daha iyi hizmet sunmak için Belediyenin sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanlarına Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Nemcik, M. Zeki Hedekoğlu, Belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti. Yeni ulaşım sistemiyle hayata geçirilen ve Belediye hizmet binası karşısında yer alan toplu taşıma merkez aktarma noktasında yapılması planlanan proje için yetkililerden bilgi alan Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, aktarma noktasının üstünün kapatılarak yolcuların yağmurdan ve güneşten korunacağı projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Daha sonra Belediyenin hayata geçirdiği bir diğer projesi olan ekmek üretim fabrikasını inceleyen Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, sosyal Belediyecilik anlayışıyla başlatılan ve dar gelirli vatandaşların ihtiyacını karşılayacak olan Belediye ekmek fabrikasının yakın zamanda biteceğini ve ekmek üretimine başlayacağının müjdesini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.