‘YEŞİLİ KORUYORUZ’

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Batman genelinde bulunan süs bitkilerini, ağaçları ve çimleri haşeratlara ve hastalıklara karşı ilaçlıyor.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 14:19:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Batman genelinde bulunan süs bitkilerini, ağaçları ve çimleri haşeratlara ve hastalıklara karşı ilaçlıyor.  Batman genelindeki park ve bahçeler, yeşil alanlar, orta refüjler ile kaldırımlarda bulunan süs bitkileri, çimleri ve ağaçları ilaçlayan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, küllenme, kara leke, pas ve ateş yanıklığı gibi hastalıklara karşı önlem alıyor.   Özellikle yaz aylarında yoğunlaşan kırmızı örümcek, yaprak bitleri, kabuklu bitler, ağ kurtları ve koşniller gibi zararlı haşeratlara karşı süs bitkileri, ağaçlar ve çimleri ilaçlayan Parkve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanların daha temiz ve sağlıklı kalmasını sağlıyor. Yapılan ilaçlama çalışmaları ile yeşili korumaya önem verdiklerini belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, büyük emekler verilerek her gün sulanan ve ilaçlanan yeşil alanların korunarak güzellikleriyle kentin estetiğine katkılarını sürdürmek gerektiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.