YediHilal’den icazet töreni

YediHilal Derneği Batman Şubesi ve Selamet Nur Medresesi Bünyesinde Fatih Mahallesi Kültür Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallelerindeki eğitim merkezlerinde eğitimlerini tamamlayan ve Kur'an-ı Kerim'i hatmeden 4-6 yaş arası 80 çocuk için merasim töreni düzenlendi.

Yaşam Yayın: 14 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 14.05.2018 14:26:10
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

YediHilal Derneği Batman Şubesi ve Selamet Nur Medresesi Bünyesinde Fatih Mahallesi Kültür Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallelerindeki eğitim merkezlerinde eğitimlerini tamamlayan ve Kur'an-ı Kerim'i hatmeden 4-6 yaş arası 80 çocuk için merasim töreni düzenlendi. Kültür merkezinde düzenlenen merasim törenine yoğun ilgi gösterildi. 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen müsamerede minik çocuklar sahnede bir sene boyunca öğrendikleri siyer, adap, akaid, fıkıh,kuran ve tecvid alanından sunumlar sergilediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.