YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün her yıl İl Spor Merkezleri bünyesinde açtığı yaz kursları için kayıtlar alınmaya başlandı.

Yayın: 29 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 29.05.2018 14:37:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TÜM BRANŞLARDA EĞİTİM

Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, badminton, yüzme, atletizm, hentbol, halk oyunları, jimnastik, tenis, boks, bilardo, bisiklet, dağcılık, karate, judo, kick boks, muay-thai, satranç, dart, okçuluk, taekwondo ve daha onlarca dalda tecrübeli antrenörler eşliğinde eğitimler açık ve kapalı spor salonlarında aralıksız devam edecek. Kayıt yapmak isteyenler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün birinci katında bulunan Sicil Lisans Bölümüne kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla başvurabilir. 

HEDEF 20 BİN KAYIT

Geçen yıl 17 bin civarında kayıt aldıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bu yılki hedeflerinin 20 bin kursiyere ulaşmak olduğunu söyledi. Antrenörlerle bu yıl farklı bir program izleyeceklerini belirten İl Müdürü Eren; "Amacımız çocuklarımızı Yaz tatilinde spora teşvik etmektir. Bu konuda ciddi anlamda çalışmalarımız programlı ve disiplinli bir şekilde devam ediyor. Merkez ve ilçelerde kurslarımıza gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu ediyor. Bizlerde çocuklarımıza Yaz tatilinde katkı sunabilmişsek ne mutlu bizlere" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.