Yaya geçidinde kaza

İçişleri Bakanlığı tarafından bu yıl uygulamaya başlanılan 'Öncelik hayatın, Öncelik yayanın' uygulaması kazalara neden olmaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2019 18:09:19
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

İçişleri Bakanlığı tarafından bu yıl uygulamaya başlanılan 'Öncelik hayatın, Öncelik yayanın' uygulaması kazalara neden olmaya devam ediyor. Önceki akşam saat 22.30 sıralarında Turgut Özal Bulvarında seyreden araçlardan birinin yaya çizgisinde durup yayaya yol vermesi zincirleme kazaya neden oldu. Batman'da sık yaşanan kent içindeki kazalara her gün yenileri ekleniyor. Kentin en hareketli caddesi Turgut Özal Bulvarındaki zincirleme kazasında öndeki aracın yaya çizgisinde durup yayaya yol verdiği anda arkadaki 3 aracın çarpışmasına neden oldu. Sürücülerin bu yanlış uygulamanın bir çok kazaya davetiye çıkardığını belirtti. Yaşanan kazada bir vatandaş yaralanırken, araçlarda maddi hasar oluştu. Öte yandan Turgut Özal Bulvarında yaşanan kaza sırasında hareketli dakikalar yaşandı. Onlarca vatandaş, cep telefonlarında selfie yapıp kaza anını paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.