Vitamin satışlarına talep arttı

Korona virüse yakalanmaktan korkan vatandaşlar soluğu eczanelerde aldı. Korona virüse karşı bağışıklığını güçlendirmek isteyen vatandaşlar gıda takviyeleri ile vitaminlere sarıldı.

Yaşam Yayın: 06 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.01.2021 22:52:43
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Korona virüse yakalanmaktan korkan vatandaşlar soluğu eczanelerde aldı. Korona virüse karşı bağışıklığını güçlendirmek isteyen vatandaşlar gıda takviyeleri ile vitaminlere sarıldı. Pandemi öncesi döneme göre vitamin taleplerin yüzde 100 arttığını açıklayan eczacılar, “Her yıl mevsim dönümlerinde vitamin ve gıda takviyelerine talep artardı, ancak bu yıl önceki yıllara oranla inanılmaz bir artış var. Vitamin satışlarına talep yüzde yüz arttı. Bizim dahi adını bilmediğimiz, duymadığımız vitaminleri gelip vatandaş bize soruyor. Bilinçsiz bir vitamin kullanımı mevcut. Bilinçsizce kullanılan her şeyin bir zararı olduğu gibi vitaminlerin de zararı olabiliyor. Benim vatandaşlara tavsiyem hekime veya eczacınıza danışmadan bu ilaçları vitaminleri gelişi güzel kullanmasınlar. Madem herkes sağlığına bu kadar önem veriyor. Vitaminlere-takviyelere büyük paralar harcanıyor. Maske-mesafe-hijyen kuralına da riayet etsinler" şeklinde konuştular. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.