‘Vekilimizle ilgili çirkin kampanya başlatıldı’

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, son günlerde yandaş medyanın Milletvekilleri Cihangir İslam ile ilgili karalama ve linç kampanyası başlattığını belirtti.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 13:46:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Bunun kabul edilemez olduğunu belirten Fırat, “Hayatı boyunca FETÖ ile bir kere bile yan yana gelmemiş bir insanı, FETÖ ile yıllar boyu iş tutmuş her istediğini vermiş, Devletin her kademesine onları yerleştirmiş olan insanların darbeci diye eleştirmesi büyük bir hezeyandır. Bir akıl tutulmasıdır. Bir vekilin Meclis kürsüsünden hakikatleri haykırması, toplumun gönlündeki arzularını dillendirmesinden daha doğal ne olabilir? Ama aklını çok ucuz dünya menfaatleri karşılığında kiraya verenler, elbette ki bu hakikatleri anlamaları mümkün değildir. Onun için bugün, FETÖ ihanetinin "siyasi ayağının"  ortaya çıkmasından korkanlar yandaş medyayı ve satılmış kalemşorları harekete geçirerek partimize ve vekilimize ahlaksızca ve vicdansızca saldırtıyorlar. Vekilimizin sözlerinde Bayrağımıza, Halkımıza, Devletimize asla bir hakaret söz konusu değildir. Söylenenler tamamen çarpıtılmıştır. Çok iyi biliniyor ki bu ülkede FETÖ’nün tuzağına düşmeyen tek siyasi parti Saadet Partisi ve onun teşkilatlarıdır. 15 Temmuz ihanet gecesinde Batman teşkilatı olarak meydanlara çıkarken birileri emretti diye değil, darbelere karşı olduğumuz için günlerce nöbetler tuttuk ve meydanlarda mitingler verdik. Bugün olsa meydanlara ilk çıkan yine biz olacağız. Bize bittiniz, yok oldunuz diyenler de şu gerçeği çok iyi bilinsinler ki, güç ve kuvvet hak sebebi değildir. Eğer olsaydı. Nemrut, Firavun haklı olurdu. Ama bunlar bunu da bilmezler. Çünkü Hem Kör hem Sağırdırlar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.