Vali Şahin, öğretmenlerle bir araya geldi

Vali Hulusi Şahin, Batman Fen Lisesi, Batman Zeynel Bey Anadolu İmam -Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ile ‘Batman Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 12 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 12.03.2019 17:27:56
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Ziyaret sırasında Vali Şahin’e, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri eşlik etti. Okulları tek tek ziyaret eden Vali Şahin, Eğitim Performans Değerlendirme çalışmaları kapsamında okulların yönetici ve öğretmenleri ile bir araya gelerek, okullarda yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okullarda gerçekleştirilen toplantılarda; öğrencilerin akademik eğitimin yanında sosyal anlamda da desteklenmesi için aktivite ve projelerin üretilmesi, öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve hafta sonu kurslarının sınav odaklı hale getirilmesi için yürütülmesi gereken çalışmalar görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.