Vali Şahin, ilçelerde incelemelerde bulundu

Gündem Yayın: 11 Kasım 2018 - Pazar - Güncelleme: 11.11.2018 12:11:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Valisi Hulusi Şahin, Beşiri, Kozluk ve Sason ilçelerinde incelemelerde bulundu. Vali Şahin, ilk olarak Beşiri’de incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak tarafından karşılanan Vali Şahin, Kaymakamlığa geçerek, Kaymakam Maslak’tan ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığı tarafından ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şahin,  yetkililerden yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Daha sonra ilçe esnafını ziyaret eden Vali Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından tadilatı yapılan ilçe Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunan Vali Şahin, sentetik sahada antrenman yapan Beşirispor futbolcularını ziyaret ederek, kendileri ile bir süre sohbet etti.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Vali Hulusi Şahin;  çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kozluk  ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Osman Bilici ve kamu kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Şahin, Kaymakamlığa geçerek Kaymakam Bilici'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Daha sonra ilçe esnafını ziyaret eden Vali Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

İLÇE HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Hulusi Şahin;  çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Sason  ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Kaymakam Vekili Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, İlçe Belediye Başkanı Cuma Uçar ve kamu kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Şahin ilçe Kaymakamlığına geçerek,  Kaymakam Bilici'den ve kamu kurumu yöneticilerinden ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra çarşı esnafını ziyaret eden Vali Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek, çay içip  bir süre sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.