Üniversiteye giden yoldaki refüjlere bakım

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa’nın girişimleri sonucu, Batman Üniversitesi yolundaki orta refüjdeki ağaçlara bakım çalışması başlatıldı.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 18:58:08
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa’nın girişimleri sonucu, Batman Üniversitesi yolundaki orta refüjdeki ağaçlara bakım çalışması başlatıldı. Argünağa, “Üniversite yolundaki orta refüj ağaçlarının sulama, budama, bakımına başlandı. Bu hayırlı gelişmeyi Batman kamuoyuna duyurmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde; Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsüne giden yolun orta refüjündeki ağaçların durumunu Valimiz Sayın Hulusi Şahine makamında fotoğraflarla arz ettim, bakım ve sulama için gereken talimatları anında verdiler. Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Özel İdare gerekeni yapacak. ‘Emekli TOKİ’ye kadar ki alan Belediye mücavir alanı içinde. Belediyeyi de alanını güzelleştirmeye davet ediyorum. İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı emekçiler bahse konu yolda çalışmalara başladılar. Sayın Valimize ve İl Özel İdare Genel Sekreterimize ve bu sıcakta emek sarf ederek çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.