‘Ulaşım alanında büyük yatırımlar yaptık’

Batman Milletvekili Ziver Özdemir Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Karayolları Genel Müdürlüğü bütçesi üzerine AK Parti grubu adına söz aldı.

Gündem Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 16:17:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milletvekili Özdemir, AK Partinin iktidar olduğu günden bu yana ulaşım alanında büyük yatırımlar yaptığını ve önemli eserler ortaya koyduğunu belirterek, bu yatırımların ülkenin ve milletin refah seviyesini artırdığını, ulaşımda kolaylık, konfor ve tasarruf sağladığını belirtti. ‘Yol Medeniyettir, şiarıyla tüm ülkede başlanan bölünmüş yol projeleri ile kazalar ve buna bağlı ölüm oranları azaltılmış seyahat süreleri kısaltılmıştır’ diyen Milletvekili Özdemir, “AK Parti’nin ulaşım ve altyapıdaki yatırımları ile Türkiye jeopolitik konumunu daha iyi kullanmış ve bölgesinde önemli bir güç haline gelmiştir” dedi. AK Parti’nin iktidara gelmesiyle bölgeler arası kalkınmışlık farkının en aza indirildiğini söyleyen Milletvekili Özdemir, “Halkla birebir diyalog kurularak şehirlere mezralara ve köylere yapılan yollar ve hizmetler ile halkımız ile gönül bağı kurduk. Batman için elzem olan; Batman Kuzey Çevreyolu, Batman (Sason)–Muş Yolu, Batman–Savur -Mardin yolu ve Batman- Bismil–Diyarbakır yolunun eksik kalan 7 km’lik Batman şehir çıkışının duble yol yapılması taleplerini bir kez daha dile getirdi” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.