Tüm Enerji-Sen genel kurulu yapıldı

Tüm Enerji-Sen, Genel Başkanı Cengiz Sevim öncülüğünde 1. Olağan Genel Kurulunu Batman Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 12:34:40
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Tüm Enerji-Sen, Genel Başkanı Cengiz Sevim öncülüğünde 1. Olağan Genel Kurulunu Batman Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. İlginin olduğu Olağan Genel Kurula Türkiye'nin çeşitli illerinden yoğun katılım sağlanırken, Tüm Genel İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin bizzat katılım sağladı. Yoğun bir şekilde geçen 1. Olağan Kurul Yüksek Seçim Kurulunun oyları saymasıyla devam etti.

‘İŞÇİYLE BİRLİKTE OLACAĞIZ’

Genel Başkan Cengiz Sevim, bölgede bir genel merkezin ilk defa Batman'da açılmasıyla Batman'ın ekonomik ve işsizlik alanında katkı sağlanacağını belirtti. Sendikacılığı en iyi bir şekilde yapacaklarını, işçi haklarının korunmasına yönelik hukuki bağlamda yapılması gereken katkıyı sağlayacaklarını ve işçiyle birlik olacaklarını belirtti. Genel Başkan Sevim, genel merkezin öncelikle Türkiye'ye ve Batman'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.