TGK’DAN SICACIK YARDIM

Türkiye Gençlik konseyi Batman İl Başkanı Fırat Baydar ve üyeleri, Beşiri’ye bağlı İkiköprü beldesinde ihtiyaç sahibi 13 aileye ulaşarak anlamlı yardımda bulundular.

Yaşam Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 19:15:11
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Türkiye Gençlik konseyi Batman İl Başkanı Fırat Baydar ve üyeleri, Beşiri’ye bağlı İkiköprü beldesinde ihtiyaç sahibi 13 aileye ulaşarak anlamlı yardımda bulundular. İhtiyaç sahibi 13 ailenin bireylerine ayakkabı, çorap, elbise, oyuncak, çocuk bezi ve sıcak yemek dağıtımını gerçekleştirip, soğuk havada iyilikleriyle sıcak bir hava estirdiler. TGK İl Başkanı Fırat Baydar; “13 ailemizi daha önce programımıza almıştık. Şimdi onlarla birlikte olmanın ve yaralarını bir nebzede olsa sarmaya geldik. Soğuk ortamda hep beraber sıcak bir yemek yedik, sohbet edip içimizi ve ortamı ısıttık. İyiliğin küçüğü büyüğü yoktur. Herkes küçükte olsa insanlara iyilik yapmalı. Bizim etkinliklerimize de katılım sağlamak isteyenlere de kapımız açıktır” dedi.                   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.