Tenis turnuvası bugün sona eriyor

31 Ağustos tarihinde TP Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan tenis kortlarında başlayan turnuva bugün oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

Yayın: 04 Eylül 2018 - Salı - Güncelleme: 04.09.2018 12:10:41
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

 Vali Ahmet Deniz, Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun katkılarıyla Batman’da düzenlenen Doğu Ligi tenis turnuvası maçlarını izledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 40 takım ve 400 sporcunun katıldığı turnuva hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, devam eden maçları bir süre izledi. Batman'ın son dönemlerde birçok sportif etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Vali Deniz, Batman’ın birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapacak altyapıya sahip olduğunu ifade ederek,  devam eden spor yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Batman’da bu tür turnuvaların artacağını ve turnuvaların gerek kentin tanıtımına ve gerekse ekonomisine önemli katkıların olduğunu vurguladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.