TDİOSB toplantısı yapıldı

Tarıma Dayalı İhtisas (Hayvancılık) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) kurulması için oluşturulan komisyon toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.11.2019 11:55:13
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Tarıma Dayalı İhtisas (Hayvancılık) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) kurulması için oluşturulan komisyon toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Tarım ve Orman Müdürü,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü, Ticaret İl Müdürü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Batman Ticaret Borsası Başkanı, DİKA,  Batman Koçerler Derneği Başkanı, Batman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği ve Batman İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği temsilcileri katıldı. Toplantıda Batman’da Tarıma Dayalı İhtisas (Hayvancılık) Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını yürütmek üzere oluşturulan komisyon üyeleri tarafından, çevre İllerde yürütülen faaliyetleri yerinde görmek üzere gerçekleştirilen ziyaretlerin genel değerlendirmesi yapıldıktan sonra Batman’da yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.