Taziye evlerine 45 bin 405 adet yemek desteği

1 Nisan 2019 tarihinden bu yana sosyal yardım desteği çalışmaları kapsamında taziye evlerine 45 bin 405 adet yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2019 17:50:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1 Nisan 2019 tarihinden bu yana sosyal yardım desteği çalışmaları kapsamında taziye evlerine 45 bin 405 adet yemek dağıtımı gerçekleştirildi. Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, taziye sahibi vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve destek sunmak amacıyla taziyelerde günlük yemek gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor. Taziye yemeği dağıtım projesi 48 taziye evini kapsayacak şekilde devam ederken, 1 Nisan 2019 ve 15 Haziran 2019 tarihleri arasında 180 taziye sahibine ulaşılarak 45.405 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştirildi. Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz konu ile ilgili yaptıkları açıklamada vatandaşların dar günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek; “ Taziyeler aynı zamanda dayanışmaların sergilendiği ziyaretlerdir. Böylesi günlerde vatandaşlarımızın yanında olmamızdan daha doğal bir şey olamaz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan taziye evlerinde vatandaşlarımıza yemek desteği sunmaya çalışıyoruz. İmkânlar ölçüsünde her alanda sosyal belediyecilik anlayışını sürdürme gayretinde olacağız” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.