Tamir için açtığı telefon elinde patladı

Batman’da arızalı telefonu tamir etmeye çalışan telefon teknik servis sorumlusu, telefonun bir anda alev almasıyla korku dolu anlar yaşadı.

Yaşam Yayın: 20 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.02.2021 09:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman’da arızalı telefonu tamir etmeye çalışan telefon teknik servis sorumlusu, telefonun bir anda alev almasıyla korku dolu anlar yaşadı. Batman’da bir müşterisi tarafından kendisine bırakılan telefonu tamir etmek isteyen teknik servis sorumlusu, telefonu tamir etmeye çalıştı. Telefon bataryasının şiştiğini fark eden teknik servis sorumlusu, daha bataryayı sökmeden telefon elinde alev aldı. Neye uğradığını şaşıran teknik servis sorumlusu, elindeki telefonu yere atarak uzaklaştı. Korku dolu anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.