TAF’ta Başkut’a başkanlık görevi

Batman Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, elde ettiği başarılarının yanı sıra, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından kendisine ‘Gözlemciler Kurulu Başkanlığı’ görevi de verildi.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 17:26:16
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, elde ettiği  başarılarının yanı sıra, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından kendisine ‘Gözlemciler Kurulu Başkanlığı’ görevi de verildi. Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, hedefinin Batman’ı her alanda en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Başkut; “Bizler Batman’da sporcularımızla, kurumlarımızla, kulüplerimizle ve antrenörlerimizle bu işe gönül vermişiz. Batman’ın atletizmdeki başarılarını ekip ruhuyla yaptığımız elde ettik. Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Çintimar’ın bize layık gördüğü yeni görevi en iyi bir şekilde yapmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Başkut, atletizm camiasının büyük bir aile olduğunu ve Petrol şehri Batman’ın her şeyin en iyisini hak ettiğini de sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.