Sporsal faaliyetlerde 2019 yılı hedefi büyütüldü

Belediyenin 2019 yılı sportif hedefleri için öğrenci sayısının hedeflenen noktaya çıkarılması gerektiğini belirten Batman Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, kulüp yöneticisi ve antrenörlerden hedefe ulaşmaları için çalışmalarını aralıksız sürdürülmelerini istedi.

Gündem Yayın: 25 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 25.12.2018 16:16:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediyenin 2019 yılı sportif hedefleri için öğrenci sayısının hedeflenen noktaya çıkarılması gerektiğini belirten Batman Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, kulüp yöneticisi ve antrenörlerden hedefe ulaşmaları için çalışmalarını aralıksız sürdürülmelerini istedi. Belediye Konferans salonunda 52 antrenör ve yöneticilerle bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin, lisanslı, lisanssız, engelli her yaş grubundan çocukların ve gençlerin kompleksi hizmetlerinden faydalandırılması gerektiğini söyledi. Atletizm, badminton, basketbol, futbol, güreş, hentbol, karate, kort tenisi, voleybol, yüzme ve hentbol gibi değişik branşlarda spor yapmak isteyen gençlere belediye bünyesindeki komplekste eğitim verilmesini yönündeki isteğini yineleyen Şahin, konuyla ilgili sporsal alanda faaliyet yürüten yönetici ve antrenörlere çok iş düştüğünü söyledi. 2019 yılında sportif etkinliklerle 52 antrenörle bir araya gelen Şahin, onlara “Amacımız, Batman’da daha fazla çocuğa ulaşılarak sportif başarıların artırılmasıdır. Kentimizi sporla, sanatla dünyaya duyurabiliriz. Sizler antrenör değil, çocuklarımıza birer ağabey, abla, dost ve arkadaş olun. Çocuklarımızı motive ettikçe görüyoruz ki onların da başarıları her geçen gün artmaktadır’ şeklinde seslendi. Belediyenin sportif hizmetlerinden faydalanmak isteyen çocuklara ve gençlere ulaşılmasını da isteyen Şahin şöyle devam etti: “Batman Belediyesi Spor Kompleksi hizmetlerinden faydalanmak isteyen öğrencilere ulaşılması için gerekirse okul okul dolaşarak yetenekli gençler bulunup kentimiz ve ülkemizin sportif başarılarına kazandırılmaları gerekmektedir”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.