Sporda şiddetin önlenmesi semineri düzenlenecek

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ‘Hayata Tutun-2’Projesi, amaçlarından biri olan sporda şiddetin önlenmesine yönelik ‘Kişisel Gelişimin Sporcu ve Taraftar Üzerindeki Etkisi’ semineri düzenlenecek.

Yayın: 06 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.02.2019 17:31:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ‘Hayata Tutun-2’Projesi, amaçlarından biri olan sporda şiddetin önlenmesine yönelik ‘Kişisel Gelişimin Sporcu ve Taraftar Üzerindeki Etkisi’ semineri düzenlenecek. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı seminer 9 Şubat‘ta günü saat 13:00’te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “10 ay boyunca 10 spor branşında, 20 kurs merkezinde toplam 350 dezavantajlı okul çocuğuna spor eğitimi verdik ve onlara bilinç kazandırarak sosyal yaşama adaptasyon sağlamalarına katkıda bulunduk” dedi.  Proje Koordinatörü Veysi Turan ise; “İnsan ihtiyacımızı eğitim ile karşılayabileceğimize inandığımız için hedef kitlemizi oluşturan 350 kız ve erkek çocuğumuzu Kişisel Gelişim semineri ile bilinçlendirip projenin toplumda çarpan etkisini arttırmak istiyoruz. Bu amacımızı  gerçekleştirmek için de bu alanda uzman bir isim olan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’nu seminer vermek üzere Batman’a davet ettik” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.