Sosyal mesafeli tören

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğini korona virüs dolayısı ile sosyal mesafeyi koruyarak çelenk sunma töreni düzenledi.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 19.05.2020 18:33:48
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğini korona virüs dolayısı ile sosyal mesafeyi koruyarak çelenk sunma töreni düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Valilik bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk sunma programına İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in yanı sıra, Şube Müdürleri, antrenörler ve sporcular da katılım sağladı. Sosyal mesafenin korunduğu programda, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, tüm gençlerin bayramını kutladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.