Sosyal medyadan propaganda yapanlar tutuklandı

Batman'da sosyal medyadan terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 15:31:15
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman'da sosyal medyadan terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “İlimiz Emniyet Müdürlüğü’nce sosyal medya hesapları üzerinden yapılan araştırmada, Bölücü Terör Örgütünün Suriye uzantısı YPG/PYD ile mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerimizce başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatını’ itibarsızlaştırmak ve protesto etmek amacıyla terör örgütü ideolojisini övücü ve destekleyici mahiyette,  halkımızda kin ve nefret uyandıracak şekilde paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen 4 şahıs Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan operasyonda yakalanmıştır. İşlemlerin ardından adli mercilerce sevk edilen şüpheli şahıslardan 1 şahıs Adli Kontrolle serbest kalmış ve 3 şahıs mahkemece tutuklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.