Sorunları yerinde dinleyen Vali Şahin’e teşekkür

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Kardelen (Emekli TOKİ) Mahallesinin ihtiyaçlarını ilgi ve alakayla dinleyen Vali Hulusi Şahin’e teşekkür etti.

Yaşam Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 10:12:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Kardelen (Emekli TOKİ) Mahallesinin ihtiyaçlarını ilgi ve alakayla dinleyen Vali Hulusi Şahin’e teşekkür etti. Başkan Ekmen, “Batman Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin, Kardelen (Emekli TOKİ) Mahallemizde halk toplantısı düzenleyerek, mahallemizin taleplerini dinledi. Emekli vatandaşlarımız ve evi olmayan ailelerimiz için Batman’ın Batıraman Bölgesinde TOKİ aracılığı ile yaptırdığımız Emekli TOKİ Mahallesine konuk olan sayın Valimize, konutların yapım sürecini, o dönem verdiğimiz mücadeleyi, yaşadığımız zorlukları, konutların fiyatlarını düşürebilmek için yaptığımız uğraşları anlatma fırsatı bulduk. Fırsat verilmesi halinde Batman’da bu projenin devamını getirmek istediğimizi aktardık. Sayın Valimiz, Batman’da bu projenin örnek olduğunu belirtirken, emek ve çabalarımızdan ötürü beni ve yönetimimi tebrik etti, gerekli desteği vermeye her zaman hazır olduğunu söyledi. Derneğimizin çabasıyla Batman’a bir mahalle kazandırıldığını, bu emek ve çabanın görmezden gelinmemesi gerektiğini belirten sayın Valimiz, mahallemizin okul, mobese kamera, PTT şubesi, park, taziye evi, kadın kurs merkezi gibi ihtiyaçlarını ilgi ve alakayla dinleyerek, gerekenin yapılması hususunda ilgili birimlere talimat verdi. Sayın Valimize, göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.