‘Şirketlerin yatırım yapmaları için destek verilmeli’

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, İl Başkan Yardımcısı Şefik Aydın, İl Teşkilat Başkanı Adnan Demir, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Temiz ve İl Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BATSO) ziyarette bulundu.

Yaşam Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 10:51:41
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, İl Başkan Yardımcısı Şefik Aydın, İl Teşkilat Başkanı Adnan Demir, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Temiz ve İl Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BATSO) ziyarette bulundu. İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, “Başkan Abdulkadir Demir, Meclis Başkanı Ercan Ekinci, Meclis Üyesi Mehmet Salih Tarhan ile birlikte, Batman'ın ekonomik ve sosyal kalkınması hususunda genel bir değerlendirmede bulunduk. Şirketlerimizin korunması, şirketlerimize yeni ve katma değerli yatırım yapmaları için destek verilmesi gerekliliği hususunda düşünce ve önerilerimizi ifade ettik. Bize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Abdulkadir Demir, Meclis Başkanı Ercan Ekinci, Meclis Üyesi Mehmet Salih Tarhan’a teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.