Sinemaseverlere açık havada film keyfi

Batman Belediyesi, geçtiğimiz hafta başlattığı Açık Hava Sinema Günleri etkinlikleri kapsamında sinemaseverlere açık havada sinema keyfi yaşatıyor.

Yaşam Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 11:33:07
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Batman Belediyesi, geçtiğimiz hafta başlattığı Açık Hava Sinema Günleri etkinlikleri kapsamında sinemaseverlere açık havada sinema keyfi yaşatıyor. Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Açık Hava Sineması gösterimi ile her yaştan vatandaşı sinemayla buluşturmaya devam ediyor. Gültepe Mahallesi Su Parkı’nda kurulan dev ekranda gösterilen film, mahallelilerden yoğun ilgi gördü. Aileleriyle birlikte alana gelip keyifle film izleyen sinemaseverler, bu güzel etkinlikten dolayı Batman Belediyesi’ne ve Belediye Eş Başkanlarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.