Seven, dans şampiyonu oldu

Çilek Medya Grup ve D'ES Medya & Organizasyon tarafından düzenlenen "Türkiye Doğu Ödülleri" organizasyonunda Batmanlı Dans Eğitmeni Kadir Cihan Seven, "Yılın En İyi Dans Eğitmeni" ödülünü aldı.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 22.12.2019 14:57:59
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Çilek Medya Grup ve D'ES Medya & Organizasyon tarafından düzenlenen "Türkiye Doğu Ödülleri" organizasyonunda Batmanlı Dans Eğitmeni Kadir Cihan Seven, "Yılın En İyi Dans Eğitmeni" ödülünü aldı. Diyarbakır Divan Hotel'de düzenlenen organizasyonda ödülünü alan Kadir Cihan Seven, kentin tanıtımına büyük katkıda bulunmuş oldu. Dans alanında sayısız organizasyon ve koreografinin altında imzası olan Seven; Batman’a böyle büyük bir ödülü getirmekten mutluluk duyduğunu ve dansın yayılması açısından bunun çok büyük bir gurur olduğunu dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.