Sevek Projesi ihalesi ertelendi

Yapılması planlanan Sason Sevek Şelalesi rekreasyon alanı için yapılan ihale yeterli katılım sağlanamadığı için ileri bir tarihe ertelendi.

Yaşam Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 17:04:51
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Yapılması planlanan Sason Sevek Şelalesi rekreasyon alanı için yapılan ihale yeterli katılım sağlanamadığı için ileri bir tarihe ertelendi. Sason Kaymakamlığı, sosyal medya hesabından yapılan duyuruda “07.10.2019 Pazartesi günü saat 11.00'de yapılan Batman Sason ilçesi Sevek şelalesi rekreasyon alanı yapım işi ihalesinde yeterli katılım ile rekabet ortamı oluşmadığı, revize tekliflerin de birbirine yakın ve yüksek olması nedeniyle ihalenin iptal edilerek ileri bir tarihte tekrar ihale edilmesine, ihale komisyonu tarafından karar verilmiştir” denildi. 15 Ekim 2019 Salı günü saat 11.00’de yapılacak olan Sason Sevek Şelalesi rekreasyon alanı ihalesine katılımın yüksek olması beklenildiği açıklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.