Sason Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor

34 milyon TL’ye mal olacak yeni Sason Devlet Hastanesi inşaatının bir an önce tamamlanması ve hizmet vermeye başlaması için büyük özen gösteriliyor.

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 14:01:28
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

34 milyon TL’ye mal olacak yeni Sason Devlet Hastanesi inşaatının bir an önce tamamlanması ve hizmet vermeye başlaması için büyük özen gösteriliyor. Hastane 12.216 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde inşa edilmekte olup, 3.156 m2 oturum alanlı ve 16.353 m2 kapalı alan olarak inşaa edilmektedir. Hastane 50 yataklı olup bodrum+zemin+3 katlı hastane binası ve 16 dairelik lojman binasından oluşmaktadır. 1 bloktan oluşan hastanede 3 ameliyathane, 4 yataklı yoğun bakım servisi, hemodiyaliz ünitesi, 15 poliklinik, 3 diş ünitesi, 3 doğumhane, yeterli kapasitede laboratuvar ve röntgen ünitelerini bünyesinde bulundurmakta. Hastanenin bodrum katı kaba inşaatı tamamlanmış, zemin kat inşasına başlanmıştır. Lojman binasının betonarmesi bitmiş olup, hastane binasının betonarmesine devam edilmekte. Hastane inşaatı % 17 seviyesindedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.