Sanat Sokağında hummalı çalışma

Batman Sanat Sokağında eski parkelerin sökümünden sonra bir müddet duraksama olsa da bazalt taşlarının döşenmesine hızlı bir şekilde başlandı.

Yaşam Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 11:41:36
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Sanat Sokağında eski parkelerin sökümünden sonra bir müddet duraksama olsa da bazalt taşlarının döşenmesine hızlı bir şekilde başlandı. Bazalt taşı döşeme ekibi Yıldız Camii yan tarafındaki zeminin parkelerini döşedikten sonra tekrar Sanat Sokağına gelerek çalışmaları hızlandırdı.  Performansıyla sokak sakinlerini ve vatandaşları oldukça memnun eden ekibin  çalışkan işçisi  Bekir İdgü (46), bazalt taşı seriminin yaklaşık 40 sonra biteceğini belirtti. Bazalt’ın yanı sıra, kilit taşı ve karo döşeme işlerini de yaptığını kaydeden İdgü, “ Yaklaşık 18 senedir bu mesleği yapıyorum. Bazen bana “ İşiniz nasıl, zor mu ?” diye soruyorlar. Ben de, “ kolay iş var mı, her işin kendine göre zorlukları vardır” diyorum. Ama yılların bize katmış olduğu tecrübe ve ustalık tabiki de işimizi uzun yıllar yapabilmemize neden olmaktadır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.