Şahin, sağlık sorunlarına dikkat çekti

Batman'ın sağlık sorunlarıyla ilgili sahada yaptıkları çalışmaları, halkın beklentilerini, çözüm önerilerini raporlaştıran HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, hazırladıkları raporu kamuoyuyla paylaştı.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 17:59:36
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Batman'ın sağlık sorunlarıyla ilgili sahada yaptıkları çalışmaları, halkın beklentilerini, çözüm önerilerini raporlaştıran HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, hazırladıkları raporu kamuoyuyla paylaştı. Şahin, "Batman'ın sorunlarını tespit ve çözümüne katkı sunma" programı çerçevesinde hazırladıkları raporu sunma amacıyla parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Batman'ın sorunlarını takip edip konuyla ilgili tespitlerde bulunduklarını belirten Şahin, ilin en önemli sorunlarından birinin sağlıkla ilgili sorunlar olduğunu, bu konuda halktan kendilerine çok ciddi şikâyetler ve talepler geldiğini vurguladı. Kendilerinin de özellikle sahada yaptıkları çalışmalar sonucunda önemli sağlık sorunları tespit ettiklerini dile getiren Şahin, bu sorunları ve çözüm önerilerini raporlaştırarak kamuoyuyla paylaşmayı arzuladıklarını kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.