SABIRLA BEKLEDİLER

Batman Belediyesinin başlattığı mahalle buluşmaları devam ediyor. Vatandaşlar ile yetkililer arasındaki sorun ve hizmetler konuşulurken, mahalle çocukları da kendilerine sunulacak hediyeleri sabırla bekliyor.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 14:12:03
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman Belediyesinin başlattığı mahalle buluşmaları devam ediyor. Vatandaşlar ile yetkililer arasındaki sorun ve hizmetler konuşulurken, mahalle çocukları da kendilerine sunulacak hediyeleri sabırla bekliyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in Kardelen Mahallesi buluşmasında mahalle muhtarı, anne, babalar ile bazı kurum ve kuruluş temsilcilerinin mahalledeki sorun ve hizmetlerinin sunumu hakkında çözümler ararken, küçük çocuklar da toplantının yanı başında her şeyden habersiz kendilerine sunulacak hediyeleri beklediler. Sosyal mesafeye dikkat eden çocuklar güzel bir tablo oluştururken, kendilerine sunulan forma, yap boz ile şekerleme ve mısır almanın sevincini yaşadılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.