Rektörlükten öğrencilere iftar

Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen iftar programı, tasavvuf müziği eşliğinde huzur ve kardeşlik kampüsünde düzenlendi.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 16:35:23
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen iftar programı, tasavvuf müziği eşliğinde huzur ve kardeşlik kampüsünde düzenlendi.  Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlaya iftar programında Üniversite öğrencileri, personeli, kamu kurumu, STK ve basın temsilcilerinin katılımıyla 2 binin üzerinde kişi iftar açtı. Rektör Aydın Durmuş, “Ramazan ayı;  kardeşliğin, paylaşmanın, birlik olmanın ve birlikte olmanın, günahlardan arınmanın ayıdır. Rabbim tüm İslam aleminin ve bizlerin oruçlarını dergâhında kabul etsin. İftar programına katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Üniversitemizin tüm imkânlarını siz kıymetli öğrencilerimiz için seferber ediyoruz. Amacımız siz kıymetli öğrencilerimizi huzurlu ve mutlu bir ortamda, kaliteli bir öğretimle mezun edip, önce kendinize ve ailenize sonra da vatanına ve milletine hayırlı bir insan olmanıza yardımcı olmaktır. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin” dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.