Potada çeyrek finale yükseldiler

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Batman yıldız kızlar basketbol takımı grup maçlarında büyük bir başarı göstererek çeyrek finale yükseldi.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 11:31:14
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Batman yıldız kızlar basketbol takımı grup maçlarında büyük bir başarı göstererek çeyrek finale yükseldi.

“POTADA HEDEF FİNAL’

Diyarbakır’da yapılan grup müsabakalarına katılım sağlayan basketbol takımı Batman’ı 17-19 Ocak  tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak olan müsabakalara da temsil edecek. Basketbol branşında hedeflerinin çeyrek ve yarı final müsabakalarından sonra finalde başarılı olmak olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kız takımına güvendiklerini söyledi. İl Müdürü Özperk; “Amacımız bütün spor branşlarında olduğu gibi basketbolda da ilimizi en iyi bir şekilde temsil edip, fair-play çerçevesinde mücadele etmektir. Bunun için elimizden gelen desteği vereceğiz. Yıldız kız basketbol takımımıza, antrenörlerimize ve idarecilerine çeyrek final maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.