Peygamber sevdalıları ilahilerle coştu

Her yıl düzenlediği etkinliklerle yüzbinleri meydanlara toplayan Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da da gerçekleştirdiği "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" programıyla bir kez daha Peygamber sevdalılarını bir araya getirdi.

Yaşam Yayın: 15 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2019 15:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Etkinlikte sahneye çıkan sanatçılar, seslendirdikleri ilahi, ezgi ve marşlarla katılımcıları coşturdu. Erkekler ve kadınların ayrı ayrı bölümlerde etkinliği izlediği programda, Kur'an tilaveti, okunan mevlid ve yapılan konuşmaların yanı sıra sanatçılar sahne aldı. Sıcağında etkili olduğu etkinlikte seslendirilen ilahi ve ezgiler katılımcılara zaman zaman duygulu anlar yaşattı. Salâvat ve tekbirlerin hiç susmadığı programda, özellikle Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem’in üzerine yazılan ezgiler seslendirildiği sırada duygulu anlar yaşandı. İlahi ses sanatçılarından Nezir Güler, Burhaneddin Cebba, M. Ali Oğuz, Veysi Hiçyılmaz, Peygamber Sevdalıları Kız ve Erkek İlahi Grupların seslendirdiği ilahi, ezgi ve marşların nakaratlarına katılımcılar hep bir ağızdan eşlik etti. Gençler ilahiler eşliğinde, halay çekerek güzel görüntüler oluşturdular. Okunan ilahi ve marşlar eşliğinde getirilen tekbirler ve okunan salavatlarla programda heyecan adeta doruğu çıktı. Sık sık tekbirlerle kesilen programda sanatçıların seslendirildiği ilahilerle Mevlid Alanında büyük bir coşku yaşandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.