PETROLSPOR TRANSFERLERE BAŞLADI

TFF 3. lig 1. grupta devreyi 40 puanla zirvede tamamlayan Batman Petrolspor, ikinci devre öncesi güçlü ve rekabetçi bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına başladı.

Yayın: 04 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 04.01.2022 11:44:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

   PETROLSPOR, İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Transfer komitesinin öncülüğünde, belirlenen bazı mevkiler için yapılan görüşmeler sonucu, prensipte anlaşmaya vardığı isimleri bir bir kampa davet etti. Batman Petrolspor, 2. lig ekiplerinden Diyarbekirspor’dan 28 yaşındaki tecrübeli geçen sezon adından söz ettiren başarılı orta saha oyuncusu Nurettin Çağlar’ı, 3.lig takımı Esenler Erokspor’dan 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Enes Bayır’ı, yine bir diğer 3.lig ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Yomraspor’dan 23 yaşındaki genç stoper oyuncusu Furkan Yıldırım ile prensipte anlaşmaya vardı. Oyuncular takımın Antalya’da sürdürdüğü kampa dahil oldular. Forvet hattına genç bir oyuncu daha düşünen yönetimin, bu bölge için de en kısa zamanda kamuoyuna transferi açıklayacağı öğrenildi. Genç forvet adayı ile anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi. Kulübün Basın sözcüsü Av. Orhan Güzel, kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi : “Devre arası transfer çalışmaları kapsamında; Esenler Erokspor'dan sağ bek Enes Bayır, Diyarbekirspor'dan orta saha Nurettin Çağlar, Yomraspor'dan stoper Furkan Yıldırım ile kulübümüz prensipte anlaşmıştır. Devre arası transfer çalışmalarımız devam etmekte olup, neticelenen transfer ya da transferler en kısa süre zarfında açıklanacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerinde bulundu. Antalya kampında hazırlıklarına devam eden Petrolspor, kampta iki hazırlık maçı oynayacak. 5 Ocak Çarşamba günü Diyarbekirspor ile, 7 Ocak Cuma günü ise Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile karşılaşacağı sporseverlere açıklanmıştı.

      Nurettin Çağlar

        Furkan Yıldırım

            Enes Bayır

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.