Petrolspor sahasında ilk galibiyetini aldı 2-0

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Petrolspor yeni stadında haftasonu konuk ettiği Tepecikspor’u 2-0 yendi. Kırmızı-Beyazlılar sahasında ağırladığı Tepecikspor’u Mustafa Bedirhan Çelik ve Serhat Özyılmaz’ın golleriyle 2-0 yendi.

Yayın: 28 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 28.10.2018 14:53:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Maçın ilk yarısında Kımızı-Beyazlılar, karşılaşmanın 30.dakikasında penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Mustafa Bedirhan Çelik takımını 1-0 öne geçirdi. İlkyarı Petrolspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın 74. dakikasında Emre Aydın çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 90. dakikasında Serhat Özyılmaz Kırmızı-Beyazlıları  2-0 öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında Tepecikspor’lu Hasan Demir aldığı ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart gördü. Petrolspor aldığı 2-0’lık sonuçla sahasındaki sezonun ilk galibiyetini elde etti.

“BU BİRLİKTELİKLE DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”

Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Tepecik karşılaşmasında takımlarını destekleyen sporseverlere teşekkür etti. Petrolspor’un taraftarıyla ve il yöneticileriyle şaha kalkacağını belirten Konaç, “Tepecikspor maçında üzerine düşeni fazlasıyla yapan başta değerli taraftarlarımız Yarasalar Taraftar Grubu, Genç 72 Taraftar Grubu ve tüm taraftarlarımız olmak üzere Manisa'ya atanan Sporsever Valimiz Ahmet Deniz'e, Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy'a, teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberlikle yeni stadımızda daha bu güzel günlerin bir başlangıcıydı. Bu birliktelikle daha da iyi olacağız. Emeğin olduğu yerde tıpkı bugünkü kenetlenme gibi yenemeyeceğiz hiçbir bir takım olmayacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.