Petrolspor, PFDK'ya sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, internet sitesinden yaptığı açıklama ile PFDK'ya sevk edilen takımlar, kurula sevk edildi.

Yayın: 26 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.11.2021 08:39:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TFF’den yapılan açıklamada; Batman Petrolspor A.Ş’nin 21.11.2021 tarihinde oynanan Batman Petrolspor A.Ş.-Elazığspor TFF 3. Lig 1. grup müsabakasında "12 yaşından küçük kişilerin" stadyuma alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 4.000 TL para cezası verildiği açıklandı. Kulüp Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, taraftara hassasiyet çağrısında bulundu. Güzel, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

“Kulüp olarak şampiyonluk yarışı içine girmişken, iç saha maçlarında TFF'nin koyduğu kurallara riayet edilmesi gerekmektedir. Bu doğrultuda özellikle sevgili taraftarlarımızdan ricamız 12 yaş altı çocuklarımızı tribüne sokmaması yönünde olacaktır. Zira gözlemcilerin tespiti doğrultusunda bu hafta oynadığımız Elazığspor maçında bu hususla alakalı PFDK'ya sevk edildik. Yine taraftarlarımızdan ricamız sinkaflı tezahürat ve sahaya yabancı madde atılmaması yönünde olacaktır. Maalesef geçtiğimiz haftalarda bu hususlarla alakalı da kulübümüz ihtar ve para cezaları almıştır. Söz konusu ihlallerin devam edilmesi halinde yaptırım, ne yazık ki seyircisiz oynamaya kadar gidecektir. Biz şampiyonluk yolunda taraftarlarımızdan mahrum kalmak asla istememekteyiz. Zira taraftarın gücünü hmek istediğimiz en büyük güçtür. Yine deplasman yasağı kuralı da maalesef TFF'nin aldığı karar doğrultusunda devam etmektedir. Değerli taraftarlarımızdan ricamız bu konularda hassasiyet göstermesi olacaktır” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.