PETROL’ÜN 16. YILI KUTLANIYOR

Batman’ın günlük gazetelerinden ve adını kentin sembolü kara altın petrolden alan Batman Petrol Gazetesi 16. yayın yılı nedeniyle kutlanıyor.

Yaşam Yayın: 10 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2019 18:03:01
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Batman’ın günlük gazetelerinden ve adını kentin sembolü kara altın petrolden alan Batman Petrol Gazetesi 16. yayın yılı nedeniyle kutlanıyor. Gazetemiz 16. yayın döneminde il yöneticileri, okurlar ve birçok kesim tarafından kutlanıyor. İşte gazetemize gelen kutlama mesajları.

 

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

                                                                                                                   Hulusi ŞAHİN

                                                                                                                      Vali

08.03.2004 tarihinde yayın hayatına “Merhaba!” diyen Batman Petrol Gazetesinin 15. Yayın yılını geride bırakarak 16. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Nedim Arslan’ın, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü İsmail Arslan’ın yaptığı Batman Petrol Gazetesi, basın ilkelerine bağlı kalarak, ilkeli, objektif haberlerle Batmanlıların düşüncelerini aktarmaya devam etmektedir. 16. yayım yılına girmesi vesilesiyle Batman Petrol Gazetesi’nin tüm çalışanlarını, İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan şahsında tebrik eder, bundan sonraki yayım hayatlarında başarılar dilerim.

                                                                                                                 Ertuğ Şevket AKSOY

Batman Belediye Başkan Vekili

Batman’da günlük olarak yayın yapan Batman Petrol Gazetesi’nin 15. yıldönümüne girdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. İzlediği yayın politikasıyla halkın büyük beğenisini kazanan, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla gündemi belirleyen Batman Petrol Gazetesi’nin 15. kuruluş yıl dönümünü kutlar ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek için gazetenizin her sayısında gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik eder; daha nice yıl dönümlerine sağlık ve esenlik içerisinde ulaşmanız dileğiyle, başta gazetenin sahibi sayın Nedim Arslan ve şahsınızda tüm mensuplarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

                                                                                                           Halil EREN

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü

Batman Petrol Gazetesi'nin 16. yayın yılına girmiş olması nedeniyle çalışanlar ve yöneticileri içtenlikle tebrik ederiz. İlkeli ve dürüst yayın ilkesi yanında halktan yana tavizsiz yayın politikası ile 15 yıldan bu yana Batman'a hizmet veren gazetenizin yayın hayatını aynı kararlılıkla devam etmesini dileyerek, yayın hayatınızda başarılar dileriz.

BM-GYC Yönetimi

Batman Petrol Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim. Saygılarımla.

                                                                                                                     Mert AYBARS

MESE İletişim Danışmanlığı

 

Nice başarı dolu yıllar dilerim. Petrol Gazetesi’nin emekçilerini tebrik eder, yeni yayın yılınızı kutlarım.

                                                                                                            Sadettin VERGİLİ

Gazetenin kuruluşunda yer aldım. İlk Yazarı ve ilk Yazı İşleri Müdürüydüm. 2 yıla kadar Batman Petrol Gazetesi’nde çalıştım. ÇGD'den yılın başarılı yerel gazetesi ödülünü Batman Petrol Gazetesiyle aldım. Yani Petrol ödüllü bir gazete. 16. yayın yılınız kutlu olsun.

                                                                                                    Recep OKUYUCU

İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Petrol Gazetesi de; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Petrol Gazetesi’nin 16'ncı yayın yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım.

Orhan KARTAL

Gazetenizin 16. yayın yıldönümünü tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyorum. Nice uzun yıllara.

Nuri ALTUN

Petrol Gazetesi’nin 16'ncı yayın yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını diliyorum.

Nezir KOÇER

Batman Petrol Gazetesi'nin kuruluşunun üzerinden bu kadar zaman geçmiş demek. Daha nice yıllar dilerim.

    Hasan ARGÜNAĞA

15 Yılı geride bırakarak 16. kuruluş yılına ‘merhaba’ diyen Batman Petrol Gazetesi'nin kuruluş yıl dönümünü kutlar. Başta gazete sahibi sayın Nedim Arslan olmak üzere Batman Petrol Gazetesi'nin tüm emekçi meslektaşlarımı kutlar. Başarılarınızın devamını dilerim.

                                                                                                          Fazıl SEZER

    Gazeteci

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.