Petrol’de ilk maçta hedef galibiyet

Batman’ın 3.lig temsilcisi Petrolspor sezonunun ilk maçında Pazar günü Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.

Yayın: 27 Ağustos 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 27.08.2018 17:32:13
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

 Kırmızı-Beyazlılar 16 Mayıs Şehir Stadında saat 16.00'da karşılaşacağı maçta galibiyet hedefliyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, taraftara çağrıda bulunarak, zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi. Taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, “Takım olarak bu maça konsantre olmuş durumdayız. Pazar günü sahamızda oynayacağımız bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Buradan taraftarlarımıza sesleniyoruz. Bu maçta onların desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın tribünleri doldurup, takımlarına destek vermelerini bekliyoruz" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.