Petrol bol kepçeden dağıtıyor 1-1

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Batman Petrolspor, son sıralarda bulunan ve 32. Dakikada 10 kişi kalan zayıf rakibi karşısında bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Yayın: 16 Eylül 2018 - Pazar - Güncelleme: 16.09.2018 20:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Karşılaşmayı az sayıdaki taraftarın yanısıra, Gebze’den gelen taraftarlar da izledi. Maçın ardından taraftarlar yönetimin istifa etmesi için uzun süre tempo tuttular. Maça hızlı başlayan konuk ekip Gebzespor, 9. Dakikada öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta, Emre Fırtına’nın şık vuruşu ağlarla buluştu. Karşılaşmanın 32. Dakikasında rakibine yaptığı sert hareketten ötürü Gebzespor’lu İslam, kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Evsahibi Petrolspor’un beraberlik çabaları skoru değiştirmedi ve ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda beraberlik golünü kovalayan evsahibi Petrolspor, ataklardan eli boş döndü. İkinci yarıda oyuna giren Samed Kartal, 72. Dakikada skora denge getirdi. Bu dakikada ceza yayı üzerinden sert vuran Samet, meşin yuvarlağı rakip filelere gönderdi: 1-1. Eksik olan rakibi karşısında adeta tek kale oynayan Petrolpor’da 90+2’inci dakikada kaptan Celal’in kafa şutu üst direkten döndü. Son dakikalardaki baskı sonucu değiştirmedi ve taraflar birer puanı paylaştılar. Bu sonuçla 3 hafta sonunda iki beraberlik alan Petrolspor, 2 puanla 13. Sırada yer aldı.      

Hakemler: Ali Can Soydal ***, Serhat Sağır ***, Kurtuluş Aslan ***

Petrolspor: Süleyman *, Mehmet *, Bedri * (Dk. 58 Samed **), Celal **, Erhan *, Halil **, Emre Bayram * (Dk. 86 Nurullah *), Emre Aydın *, Mertcan **, Mustafa * (Dk. 47 Emrah *), Hasan *
Gebzespor: Alptekin **, Emre **, Mustafa **, Ferhat **, İslam **, Oğuz **, Kemal * (Dk. 61 Saruhan *), Oğuzhan **, Tugay * (Dk. 36 Serhat *) , Sırat **, Yusuf  **
Goller: Dk. 9 Emre Fırtına (Gebzespor), Dk. 72 Samed Kartal (Petrolspor)
Kırmızı kart: Dk. 32 İslam Altunkan (Gebzespor)
Sarı kartlar: Kemal (Gebzespor)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.