Patlayıcı malzemeleri ele geçirildi

Batman'da düzenlenen operasyonlarda PKK mensuplarının kullandığı güneş paneli ile patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 17:03:58
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman'da düzenlenen operasyonlarda PKK mensuplarının kullandığı güneş paneli ile patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sason ve Kozluk ilçesi sınırında PKK’ya yönelik yapılan operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Operasyonda, 2 adet güneş paneli, 1 adet 18 kilogram tenekeye hazırlanmış el yapımı patlayıcı, 10 metre kablo, 6’lı pil bloğu, 1 litre mazot ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemelerin imha edildiği öğrenildi.,

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.