Otobüslerde yaz nöbeti uygulaması

Vatandaşların taleplerini değerlendiren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye otobüslerinin ihtiyaç duyulan bazı hatlarda nöbet uygulamasına geçmesi talimatı verdi.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2019 14:41:44
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Vatandaşların taleplerini değerlendiren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye otobüslerinin ihtiyaç duyulan bazı hatlarda nöbet uygulamasına geçmesi talimatı verdi. Alınan talimat gereği Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ihtiyaç duyulan hatlarda Eylül ayına kadar nöbetçi otobüs uygulaması başlattı. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı dolayısıyla erkene alınan yaz saati çalışma programında yoğun olan hatlarda süre uzatımına gidildi. Yeni uygulamaya göre 2/A-5/F-6/F ve 9 nolu hatlarda nöbetçi otobüs uygulaması başlatılacak. Nöbetçi otobüsler gece 02.00 saatine kadar çalışacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.